DOM S KRÁSNYM A SPOĽAHLIVÝM KRBOM MÔŽE BYŤ PRE NEJEDNÉHO Z NÁS DOSLOVA IDYLKA

Mať domov zariadený tak, že v čase, kedy ho začneme v plnej miere využívať, nás nič nezaskočí a neprekvapí, je k nezaplateniu. Z nejednej skúsenosti môžeme povedať, že investovať do kvalitných materiálov a zariadenia, i s vyššou vstupnou hodnotou, sa nám v závere vráti našou maximálnou spokojnosťou a užívaním si daných vecí presne tak, ako sme si predstavovali. 

UHOL POHĽADU

Pri stavbe krbov a kachľových pecí to platí dvojnásobne. Existuje niekoľko vecí, ktoré by nám pri užívaní diela mohli náš zážitok pokaziť a narobiť tak v závere viac škody ako radosti. Čierne sklo, ktoré denno-denne pri používaní musíte čistiť, aby ste mali krásny a želaný pohľadový oheň, dym v miestnosti, ktorý by nám možno nevadil akurát tak vonku pri vatre, zanesený komín či zlý ťah, rozličné zvuky, ktoré sa môžu niesť domom - to všetko sa môže udiať nesprávnym výberom krbovej alebo kachľovej vykurovacej vložky na úplnom začiatku vášho sna o idylickom kozube či kachľovej peci. 

MAJSTRA KACHLIARA JE MOŽNÉ ROZOZNAŤ PODĽA DETAILOV

A detaily vytvárajú jedinečný a uspokojivý výsledok, pričom začína to už pri výbere krbových vložiek, ktorých kvalitu môžete vidieť už na prvý pohľad okom a to práve v detailoch prevedenia. Značka krbových vložiek HOXTER ponúka svojim užívateľom komfort a spoľahlivosť. O tom niet pochýb.
Preto ak plánujete stavbu krbu či kachľovej pece, pýtajte si u vášho kachliara produkt, ktorý splní vaše očakávania o krásne horiacom ohni v krbe.

hoxter_krasny_dompng

Foto: Hoxter ECKA 67/45/51L, realizácia: SVAROGUS s.r.o.

Zdroj: J&R Inspire


Prezrite si všetky krbové vložky HOXTER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu. 


Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng