DVOJITÉ PRESKLENIE NOVOVÝM ŠTANDARDOM?

Pomáha zvýšiť teplotu v ohnisku a skvalitňuje horenie. Vďaka dvojitému preskleniu krbovej vložky je zabezpečená aj maximálna čistota skla v každej fáze horenia. Ako je to možné?



DVOJITÉ PRESKLENIE

Skvelá modernizácia a inovácia, ktorá sa stáva čoraz viac štandardom. Reč je o dvojitom presklení dvierok krbovej vložky. Toto trendové riešenie rozširuje možnosti výberu krbu s rohovým alebo väčším presklením i do miestností s nižšími energetickými potrebami. V miestnosti tak nedochádza k prekurovaniu.

Vnútorné rohové sklo je do rámu dvierok uložené v tesnení, ktoré dilatuje tepelnú rozťažnosť použitých materiálov pri vysokých prevádzkových teplotách. V rohu (v prípade rohovej krbovej vložky) sa obe použité sklá ohýbajú, aby sa priestor medzi nimi uzavrel a chránil pred nečistotami. Vzniká tak dokonalé zladenie dizajnu krbovej vložky a praktickosti zároveň.

  dvojite_preskleniepng   

ČISTOTA AJ PO ROKOCH POUŽÍVANIA

Dvojité presklenie HOXTER ponúka okrem iného aj lepšie izolačné vlastnosti, vďaka čomu sa priemerná teplota v ohnisku zvyšuje až o 120 °C. Tento jav má zároveň pozitívny vplyv na kvalitu horenia a umožňuje efektívnejšie využitie tepla. V praxi to znamená, že dvierka krbovej vložky sa nešpinia, keďže teplota na vnútornom skle je vyššia ako na vonkajšom a špina sa tak jednoducho vypáli. Zvýšená teplota vplýva na kvalitu horenia, dochádza k lepšiemu spaľovaniu a tým aj efektívnejšiemu využitiu tepla.

Ku komfortu čistého skla prispieva aj systém vedenia vzduchu horenia. Je totiž zhotovený tak, aby vzduch privádzaný do ohniska prúdil okolo ohňa. Dvierka zostávajú čisté aj po rokoch používania. Dvojité presklenie rozhodne odporúčame každému, kto má v pláne stavbu naozaj kvalitného a spoľahlivého krbu či pece.

Bez nzvupng



Prezrite si všetky krbové vložky HOXTER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.