ELEGANTNÉ MODELY ŠTÍHLYCH KRBOVÝCH VLOŽIEK HOXTER - RADA S

Stále horúcim trendom súčasnosti v stavbe krbov sú krby s minimálnymi rozmermi. Aby bolo možné takýto krb postaviť, tak tou najdôležitejšou časťou, ktorá umožní stavbu krbu s minimálnymi rozmermi, je krbová vložka. Od jej veľkosti sa odvíja celkový rozmer krbu.

Spoločnosť HOXTER v tomto trende napreduje a vo svojej ponuke má zaradené krbové vložky rady S. Krbové vložky tejto „štíhlej“ rady S sa vyznačujú kompaktnými rozmermi a predovšetkým malou zabudovacou hĺbkou. Čo je vlastne hĺbka krbovej vložky. Poskytujú úplne nové možnosti pri plánovaní a realizácii krbu, ktorý nezaberá veľa miesta v interiéri. Aby nebola do veľkej miery ochudobnená hĺbka vnútra krbovej vložky – ohniska, tak boli zredukované medzery medzi dvierkami a rámom vložky. Zároveň je vďaka tomuto riešeniu zachovaný veľkorysý rozmer presklenia, a tak nie ste ochudobnený o krásny pohľad na oheň a stále si ho môžete plnohodnotne vychutnať. Modely rady S sú vhodné predovšetkým pre menšie priestory a nízkoenergetické domy.

Aby i takýto krb mohol byť postavený ako akumulačný, tak firma Hoxter vyvinula akumulačné prstence s menším priemerom, ktoré sa umiestňujú na hornú časť krbovej vložky. Vďaka menšiemu priemeru veľmi dobre pasujú na vložky tohto typu. Prstence akumulujú teplo zo spalín, ktoré sú odvádzané z ohniska krbovej vložky do exteriéru prostredníctvom komína. Prstence, tak veľmi účinne akumulujú tepelnú energiu vznikajúcu pri horení dreva, a aj po dohorení ohňa v ohnisku postupne odovzdávajú teplo prostredníctvom sálavej obstavby krbu do miestnosti. Nezabudnite, že takéto sálavé teplo je to najzdravšie pre naše telo.

Untitled-4png

Zdroj: J&R Inspire s.r.o.


Leták pre radu S nájdete TU>>>



Prezrite si všetky krbové vložky HOXTER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu. 


Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng