HOXTER – KVALITA, ZA KTOROU SI STOJÍME

V spoločnosti HOXTER sa pláva proti prúdu. Zakladatelia značky neuznávajú súčasný trend – vyvíjať produkty len na krátkodobé využitie. Výrobky HOXTER sú robustné a vysoko kvalitné, čo zabezpečí ich dlhodobú hodnotu a životnosť. Je to však dnes ešte možné?



VÝVOJ A ZDOKONAĽOVANIE PRODUKTOV NA PRVOM MIESTE

Postup od prvého návrhu až po konečný produkt je naozaj dlhý. Komplikovaný vývoj a rozsiahle testovanie však potrebuje čas, na ten si ale v spoločnosti HOXTER aj napriek tomu dávajú záležať. Spolupráca s odbornými kachliarskymi firmami zabezpečuje prvotriednu kvalitu produktu vďaka zapracovaniu veľkého množstva podnetov priamo z praxe.

To že HOXTER si za svojimi produktami naozaj stojí dokazuje napríklad aj 5 ročná záruka na korpus, ktorý je zhotovený z tých najlepších materiálov. Cieľom je dlhodobá hodnota výrobkov a spokojnosť zákazníkov.

brozura-b2b-2016-sk-page-009jpg

BEZPEČNÁ A BEZSTAROSTNÁ PREVÁDZKA

V prípade horevýsuvných dvierok je mechanizmus prístupný kompletne cez dvierka, čím sa maximálne zjednodušuje prípadný servis v budúcnosti. Takisto revízne otvory v korpuse krbovej vložky umožňujú jednoduchý prístup ku pohyblivým častiam. Pre servis preto nie sú potrebné mriežky alebo podobné otvory vo vonkajšej obstavbe krbu.

Zákaznícky servis je zabezpečovaný zaškoleným technikom alebo priamo spolupracovníkom z výroby. Vy si tak môžete užívať príjemný pocit plápolajúceho ohňa takmer úplne bezstarostne. 

PERFEKTNÁ KVALITA MATERIÁLOV

HOXTER má vo všetkých svojich produktoch výhradne vypaľovaný materiál. Šamotová a žiarobetónová výstelka ohniska je vo výrobe pálená pri teplote 1100 °C a tak je odolná počas prevádzky voči vysokým teplotám v ohnisku.

Profil dvierok je vyrobený z kotlovej ocele s hrúbkou 2,5 mm. Alfa a omega je pevnosť a stabilita a to hlavne pri väčších rohových formátoch. Profil dvierok umožňuje variabilné použitie pri jednoduchom ako aj pri dvojitom presklení.

Všetky komponenty, ktoré sú v priamom kontakte s ohňom, sa vyrábajú z kotlovej ocele. Kotlová oceľ má na rozdiel od štandardnej ocele výrazne dlhšiu životnosť pri tomto zaťažení. Vďaka vyššej stabilite tohto materiálu je zaručená aj dlhodobá funkčnosť produktu.

  brozura-b2b-2016-sk-page-014jpg

Od roku 2009 spoločnosť HOXTER distribuuje produkty do 23 krajín Európy a pýši sa motom, že „Rozumieme tomu, čo robíme“. Nezostáva nám nič iné, len s hrdosťou súhlasiť a užívať si kvalitu produktov HOXTER v našich domovoch.


Prezrite si všetky krbové vložky HOXTER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu.