HOXTER ODOBERATEĽNÁ RUKOVÄŤ

Túžite po spoľahlivom krbe a potrpíte si na elegantný, minimalistický dizajn bez rušivých prvkov? Odporúčame Vám siahnuť po horevýsuvných krbových vložkách HOXTER s odnímateľnou rukovaťou.



PREČO ODNÍMATEĽNÚ RUKOVÄŤ?

Odnímateľná rukoväť nenarušuje dizajn krbovej vložky, umožňuje plný výhľad na oheň a zároveň uľahčuje prikladanie. V prípade horevýsuvných vložiek od spoločnosti HOXTER sa otváranie dvierok klasickou rukoväťou dá ľahko zmeniť na otváranie odnímateľnou rukoväťou. Stačí jednoducho odmontovať klasickú rukoväť a nahradiť ju dizajnovo príjemnejšou – odnímateľnou. 


Praktické a elegantné puzdro pre rukoväť je vyrobené z nerezovej ocele. Pre jej uloženie mimo dvierok krbu je v ponuke praktické puzdro, ktoré je možné zabudovať do steny krbu. Pohľadové časti puzdra sú tiež z nerezovej ocele a vytvárajú tak spolu s rukoväťou dizajnovo jednotný celok. Rukoväť má tak svoje pevné miesto a neprekáža v interiéri. 

Veľkou výhodou je, že takáto rukoväť nie je súčasťou krbového presklenia a tým pádom sa nezohrieva. Pri použití je preto chladná, čo zvyšuje komfort obsluhy krbovej vložky.

Pozdáva sa Vám odnímateľná rukoväť viac alebo ostanete radšej verní tej klasickej?

klucka2png



Prezrite si všetky krbové vložky HOXTER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu. 


Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng