Najmenšia krbová vložka HAKA 32/44

Novinkou v sortimente Hoxter je aj malá krbová vložka Hoxter HAKA 32/44. Ak si plánujete postaviť krb s nižším výkonom, napríklad v pasívnom dome alebo v novo zateplenom dome, práve táto krbová vložka pre vás bude ideálnou voľbou.

Krbovú vložku HAKA 32/44 je možné štandardne vybaviť akumulačnými prstencami, výmenníkom tepla, alebo 150 mm hrdlom pre pripojenie na ťahový systém.

Môžete zvoliť, ako jednosklo pre rýchly nástup tepla, tak dvojsklo, aby väčšia časť tepelnej energie z ohniska prechádzala do akumulácie. Aj keď je vložka menších rozmerov, pohodlne do nej môžete prikladať polená o štandardnej dĺžke 33 cm. Krbová vložka HAKA 32/44 a jej bezroštové ohnisko zaručuje čisté horenie a minimum popola pri správnom palive.

Technické informácie
  • Nominálny výkon: 4 kW
  • Maximálna dávka pri akumulačnej prevádzke: 3 kg
  • Rozmery (šírka x hĺbka x výška): 40 cm x 36 cm x 76 cm
  • Rozmer ohniska: 250 x 210 mm
    3png
Okrem štandardných krycích rámov môže byť nová krbová vložka vybavená zaobleným krycím rámom v dvoch polomeroch R300 mm a R330 mm.

2png

4png
Zaujala vás táto krbová vložka? Kontaktujte nás, radi vám vytvoríme cenovú ponuku na mieru a pomôžeme s riešením krbu vo vašej domácnosti. Spoľahlivo a bezpečne. 



Užívajte si krb už dnes a s jeho financovaním vám radi pomôžeme. S našou novou ponukou: krb na splátky môžete mať atmosféru, akú ste vždy chceli, bez starostí o financie. Sami si vyberiete výšku mesačnej splátky a čas splácania, ktorý vám bude vyhovovať. Pri 12 mesačnom splácaní vám dokonca navýšenie uhradíme v plnej výške, čiže nič nepreplatíte. A to už je naozaj niečo!

Viac info TU >>>>

final2png

 Zdroj: HOXTER, Inspire, vlastné spracovanie


Prezrite si všetky krbové vložky HOXTER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu. 

Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng