PREDNOSTI KRBOVÝCH VLOŽIEK HOXTER, KTORÝM SA NEDÁ ODOLAŤ

Najžiadanejším spôsobom vykurovania sú v súčasnej dobe akumulačné a teplovzdušné krby. Krbové vložky HOXTER si rozumejú́ s obidvoma týmito spôsobmi. Bezchybne fungujú v uzavretých stavbách akumulačných pecí či krbov s dodatočnou akumulačnou masou. Sú taktiež prispôsobené́ aj na prevádzku v teplovzdušných obstavbách. Prečo sa rozhodnúť pre značku HOXTER?


HLAVNÉ PREDNOSTI KRBOVÝCH VLOŽIEK HOXTER

  • KOMFORT ČISTÉHO SKLA je zabezpečný systémom vedenia vzduchu vo vložke, ktorý prúdi okolo skla dvierok. 
  • HOREVÝSUVNÝ MECHANIZMUS zaručuje trvale tichý a ľahký chod dvierok. 
  • STABILNÝ DVEROVÝ PROFIL je špeciálne zhotovený s hrúbkou steny 2,5 mm. 
  • DIZAJN DVIEROK je možné variovať vďaka čiernym lištám alebo lištám z brúsenej nerezovej ocele. 
  • KRYCIE A ZABUDOVACIE RÁMY slúžia pre pohľadové zabudovanie produktov do interiéru. 
  • ODOBERATEĽNÁ RUKOVÄŤ DVIEROK umožňuje vytvoriť ničím nerušený pohľad na oheň. (Na objednávku.) 
  • VÝSTELKA OHNISKA. Popri štandardnej svetlej výstelke HOXTER ponúka aj tmavé prevedenie. (Na objednávku.) 
  • ROHOVÉ DVIERKA S DVOJITÝM PRESKLENÍM sú príkladnou ukážkou dokonalej inovácie zavedenej do štandardu. 
  • VYŠŠIA TEPLOTA V OHNISKU vďaka dvojitému preskleniu. Dvojité presklenie má lepšie izolačné vlastnosti a vďaka tomu sa priemerná teplota v ohnisku zvyšuje až o 120 °C. Dvojité presklenie redukuje aj množstvo tepla odsálaného dvierkami do miestnosti. 
  • NA KRBOVÉ VLOŽKY JE MOŽNÉ DOPLNIŤ DODATOČNÚ AKUMULAČNÚ MASU. Krbové vložky HOXTER vynikajú robustnou konštrukciou, ktorá umožňuje prevádzku v uzavretých stavbách akumulačných krbov. 
  • JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE. Ohniská produktov HOXTER sú tak tesné, že oheň okamžite reaguje na najmenší pohyb ovládacej kľučky. 
  • LEPŠIE SPAĽOVANIE S MENŠÍM MNOŽSTVOM EMISIÍ 
  • ZADNÉ PRIKLADANIE
HOXTER AKUMULAČNÉ PRSTENCE
Akumulačné prstence HOXTER sú dvojvrstvovej konštrukcie, čo zaručuje jednoduchšiu a ľahšiu montáž. Kompletný materiál je rovnako ako šamot vypaľovaný pri 1100 °C, čo mu zaručuje úplnú tepelnú odolnosť bez nebezpečenstva tvorby prasklín. Materiál sa vyznačuje vysokou tepelnou vodivosťou a akumulačnou kapacitou. Spalinová cesta ma špirálovitý tvar, ktorý zaručuje minimálne tlakové straty a pri otvorení dvierok tak dym neuniká z ohniska do miestnosti.


ECKA_51_51_51png
NAJOBĽÚBENEJŠIE KRBOVÉ VLOŽKY HOXTER
Štandardne sa najväčšej obľube tešia rohové krbové vložky a z rovných je to krbová vložka s veľkým presklením 89x45 cm aj v prevedení ako teplovodná. Do tejto „topky“ sa prepracovala trojstranná krbová vložka UKA 37/75/37/57h, ktorá ponúka krásny výhľad na oheň z troch strán. „Tvarovo sú podľa našich skúseností najžiadanejšie rohové a trojstranné presklenia krbových vložiek. Uprednostňované sú hlavne dvierka s hore-výsuvným mechanizmom otvárania.“ dodáva Ing. Daniel Mičic – majiteľ krbového štúdia SVAROGUS.


hoxter_stalicejpeg
Tieto a všetky ostatné krbové vložky nájdete k dispozícii v našom obchode.

Zdroj: J&R Inspire


Prezrite si všetky krbové vložky HOXTER a nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na krb. S nami máte istotu, že všetko bude správne nadimenzované a zladené podľa Vašich potrieb a rozpočtu. 


Sledujte naše sociálne siete a nechajte sa inšpirovať krásnymi realizáciami krbov a pecí:

facebookpnginstagrampngyoutubepng